Cadeautips voor Suikerfeest

CADEAUTIPS VOOR SUIKERFEEST

Op zoek naar leuke cadeautjes voor het Suikerfeest? Wij helpen je graag! Hieronder vind je een paar van onze leukste boeken om het einde van de Ramadan te vieren. Er is voor ieder wat wils!

Hier is Dribbel

Speciaal voor de allerkleinsten: een prachtig kartonboek in de vorm van Dribbel! Leuk om mee te spelen, maar ook ter decoratie op de kinderkamer!

Pinokkio

Een prachtig prentenboek waarin het klassieke sprookje opnieuw verteld wordt door de Efteling. De arme, eenzame houtsnijder Geppetto heeft maar één grote wens: een zoon. De blauwe fee doet haar best zijn wens in vervulling te laten gaan. Uit een stuk hout tovert zij een ondeugende pop. Maar zal Pinokkio ooit een echte jongen worden?

Extra leuk: in juli verschijnt het tweede prentenboek in samenwerking met de Efteling. Maak met Roodkapje je verzameling compleet.

De DierenRidders: De papegaai in de kast

De avonturen van de DierenRidders zijn niet alleen super spannend, maar ook nog eens enorm grappig! Op een subtiele manier worden maatschappelijke thema’s zoals dierenmishandeling en eenzaamheid aangekaart. Volgende maand verschijnt het nieuwste deel, dus dit is het perfecte moment om dit boek cadeau te geven!

De melkwegschool

Wil jouw kind maar niet lezen? Met De melkwegschool komt daar misschien wel verandering in! Dit supergrappige boek is een combinatie van leesboek en stripverhaal en staat vol fantastische illustraties (denk aan: De waanzinnige boomhut en Koning Eddie en de kwade keizer!) Speciaal voor alle ruimte-fans! 

Een goede kans

Een ontroerend en meeslepend boek zoals Een goede kans is hét cadeau voor je tienerdochter. Dit originele verhaal over loyaliteit, vriendschap, liefde en hoop zal ze niet snel vergeten!