De Koninklijke Konijnen van Londen

DE KONINKLIJKE KONIJNEN VAN LONDEN

Op 14 oktober 2016 verscheen het kinderboekendebuut van Santa Montefiore en Simon Sebag Montefiore: De Koninklijke Konijnen van Londen. Dit kinderboek voor kinderen van zeven tot negen jaar gaat over het kleine konijntje Shylo, die naar Londen reist om daar de Koninklijke Konijnen te waarschuwen over het duivelse plan van een groep paparatzi’s. Het verhaal werd tot leven gebracht met de sfeervolle, levendige illustraties van Kate Hindley.

Santa Montefiore is bestsellerauteur van onder andere De Franse tuinman, Villa Magdalena en De dochter van de imker. Ze schreef De Koninklijke Konijnen van Londen samen met haar man Simon Sebag Montefiore. Hij is naast schrijver ook historicus en schreef o.a. Stalin.

Onderdeurtje van het nest
Shylo is de zwakste en rustigste van de familie, waardoor zijn broers en zussen hem vaak voor schut zetten. Maar dan stuit hij op een groepje paparatzi’s die van plan zijn een foto te maken van de koningin in haar nachtjapon. Dat mag natuurlijk niet gebeuren! Shylo reist naar Londen om daar de Koninklijke Konijnen te waarschuwen voor dit duivelse plot. Kan zo’n klein konijntje als Shylo dit geheime genootschap ervan overtuigen om in actie te komen?

De Koninklijke Konijnen van Londen is verkrijgbaar in de (online) boekhandel. Haast je naar de dichtstbijzijnde winkel voor dit originele, sprankelende en fantasievolle verhaal van Santa Montefiore en Simon Sebag Montefiore!