De leukste doeboeken voor in de vakantie

DE LEUKSTE DOEBOEKEN VOOR IN DE VAKANTIE

Verveel jij je ook wel eens in de vakantie? En heb je al je leesboeken al uit? Dan hebben wij de juiste oplossing. Met al deze leuke doeboeken van je favoriete auteurs kom je de vakantie wel door!

Het grote AVI-doeboek

Met dit doeboek leer je spelenderwijs lezen met onder andere verhalen van Jacques Vriens, Arend van Dam, Vivian den Hollander en Mirjam Mous. Het is daarom perfect voor kinderen uit groep 3 die net hebben leren lezen. Naast AVI-verhalen zit dit boek ook boordevol puzzels, raadsels en zoekplaten. Dit boek is dus leerzaam én leuk!

Het nieuwe grote superjuffie doeboek

Als je na het lezen van alle Superjuffie-boeken nog geen genoeg hebt van dit stoere personage gecreëerd door Janneke Schotveld, dan is er ook nog dit leuke doeboek! Het zit propvol verhalen, strips, raadsels en knutsels gepaard met de welbekende illustraties van Annet Schaap. Daarnaast kun je met dit doeboek ook nog eens een kijkje achter de schermen nemen van de allereerste Superjuffie-film!

Het grote Kidsweek doeboek

Als je graag de Kidsweek leest dan is dit doeboek voor jou de juiste keuze! Met deze moppen, raadsels, puzzels en vakantietips zul je je geen moment vervelen.  Ook kun je lekker lezen met verhalen van onder andere Tosca Menten, Tineke Honingh en Jacques Vriens. Van de Kidsweek zijn er al meerdere doeboeken verschenen en in mei verschijnt het zesde deel!

Het grote lang geleden doeboek

Is geschiedenis jouw lievelingsvak op school ? En wil je alles weten over het verleden ? Dan is Het grote lang geleden doeboek  van Arend van Dam zeker een aanrader. Kinderen vanaf zeven jaar zullen uren lang plezier hebben met de leuke knutsels, tips, raadsels, strips , verhalen en weetjes uit dit doeboek. En dat alles met een historisch tintje! 

Streepjescode rood

Na het grappige doeboek, Streepjescode Blauw, komt Tosca Menten in juli ook met Streepjes code rood! Hierin kun je weer aan de slag met hilarische opdrachten, puzzels en weetjes. Ditmaal met de bekende personages van Tosca Menten. Als jij groot fan bent van Dummie de Mummie, Siem Subliem en Dirkje Bakkes dan is dit het juiste doeboek voor jou!