De leukste kinderboeken op de NOT

DE LEUKSTE KINDERBOEKEN OP DE NOT

24 t/m 28 januari 2017 is het weer zover, dan vind de NOT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De NOT is dé vakbeurs voor professionals in de kinderopvang, het primaire onderwijs, het voorgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

De leukste kinderboeken vind je in stand 10.B030 in de Kinderboekenstraat. Een plattegrond van de beurs kun je downloaden op de website van de NOT. Voor meer informatie over de beurs, de exposanten en bezoekers, heeft de NOT een pagina met beursinformatie.

Onze pagina wordt in de komende periode aangevuld met meer informatie. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Like dan onze Facebook-pagina De leukste kinderboeken in de klas. Zodra er meer over het programma bekend is, delen we het daar.

SIGNEERSESSIES

Het volledige signeerprogramma is bekend! Er komen maar liefst 17 auteurs en illustratoren signeren in onze stand in de Kinderboekenstraat.

 

TOSCA MENTEN TREEDT OP

Tosca Menten, auteur van onder andere Dummie de mummie en Siem Subliem, treedt op tijdens de NOT! Ze vertelt én laat zien hoe je iets bijzonders kunt doen rond kinderboeken, zodat kinderen gestimuleerd worden om meer te lezen. Ze zingt een paar van haar liedjes die je op school kunt gebruiken. Ook danst en zingt Tosca op de NOT haar nieuwste interactieve struisvogeltjesliedje en -dans.

AFTERMOVIE NOT 2017

De Nationale Onderwijstentoonstelling 2017