De magische apotheek op TinaTV!

DE MAGISCHE APOTHEEK OP TINATV! 

Lucie en haar broertje Benno verhuizen naar een oude villa en ze vinden het er maar een beetje gek ruiken. Samen met hun nieuwe buurjongen Mats ontdekken ze dat er een geheime magische apotheek verborgen zit in hun huis! De apotheek staat vol mysterieuze geurflesjes met speciale krachten. Maar al snel komen ze erachter dat sommige flesjes ook gevaarlijk kunnen zijn…

TinaTV

Senna en Kymora van TinaTV hebben De magische apotheek ook gelezen en geïnspireerd daardoor maakten ze deze toffe video! Samen doen zij een challenge waarbij ze om de beurt verschillende geuren moeten ruiken. De persoon met deze meeste punten op het einde wint en de verliezer moet al haar niet geraden geuren in een blender stoppen en dan flink ruiken aan de mix. Ben jij ook zo benieuwd wie er gaat winnen? Kijk dan deze coole video.

SENNA & KYMORA DOEN DE GEURENCHALLENGE | DAAGT UIT #42 | TinaTV

De magische apotheek is het eerste deel uit een avontuurlijk serie in een magische setting met een stoere heldin. De fans van NevermoorBakkerij Bliss en Harry Potter zullen smullen van dit boek!  Leuk om zelf te lezen vanaf 10 jaar of om voor te lezen aan kinderen vanaf 8 jaar.