De ultieme handleiding voor Fortnite: Battle Royale voor een lage prijs

DE ULTIEME HANDLEIDING VOOR FORTNITE: BATTLE ROYALE VOOR EEN LAGE PRIJS

Het kan je haast niet ontgaan zijn: Fortnite: Battle Royale is dé online game van dit moment. Nog geen jaar na verschijning wordt het spel gespeeld door wereldwijd meer dan 40 miljoen spelers. Nog nooit van Fortnite gehoord? Grote kans dat jouw kind deze game allang ontdekt heeft! Het spel is namelijk razend populair onder kinderen en jongeren en stoot bekende spellen zoals Minecraft van de troon. Speel je geen Fortnite dan hoor je er op het schoolplein niet meer bij.

Een handleiding voor Fortnite-spelers

De onofficiële gids Fortnite – Hoe word je de beste speler staat boordevol alles wat je moet weten om in de top 1 te komen. Lezers leren alles over de verschillende typen spelers – bouwers, soldaten, vreemdelingen en ninja’s – hun voordelen, hun beste aanvals- en verdedigingstechnieken, en welk wapen ze op welk moment het beste kunnen gebruiken. Maar natuurlijk vooral veel tips en tricks om de BESTE SPELER van het Fortnite-eiland te worden!

Fortnite? Wat is het?

Fortnite: Battle Royale is een cartoonachtige third person shooter dat gratis gespeeld kan worden op verschillende (spel)computers. Het concept is simpel: honderd spelers worden vanuit een vliegende bus op een eiland gedropt. Zodra ze daar landen, gaat iedere speler op zoek naar wapens om de tegenstanders (de andere 99 spelers) mee uit te schakelen. Wie als laatste overblijft, wint. Waar de meeste games werken met levels die uitgespeeld kunnen worden, is Fortnite elke keer anders. Het is bovendien ontzettend moeilijk om te winnen. Dit maakt het ook zo verslavend.

Is Fortnite geschikt voor mijn kind?

Het spel heeft een leeftijdsindicatie van 12+, vanwege de wapens waarmee je andere personages moet uitschakelen. Klinkt luguber, maar door de cartoonachtige uitstraling valt dit heel erg mee; je ziet geen bloed of rondvliegende ledematen. Ons advies? Ga het gesprek aan met je kind, toon interesse en verdiep je samen in Fortnite – Hoe word je de beste speler!

Fortnite – Hoe word je de beste speler is niet alleen een hele goede handleiding voor Fortnite: Battle Royale, maar ook nog eens het goedkoopste (slechts € 7,99). En is jouw kind gek op gamen, maar niet op lezen? Met dit boek lezen ze in ieder geval één boek én vergroten ze daarmee gelijk hun Fortnite-kennis! Een win-win situatie dus!

Fortnite – Hoe word je de beste speler verschijnt 8 augustus. Reserveer alvast een exemplaar bij je (online) boekhandel en kijk hier voor meer informatie.