De zomer door met AVI-zomerlezen

DE ZOMER DOOR MET AVI-ZOMERLEZEN

De zomervakantie is weer begonnen! Heerlijk eventjes geen school, maar uit onderzoek blijkt dat het leesniveau van kinderen tijdens de zomervakantie soms wel één of twee niveaus terugvalt. Het is daarom belangrijk om ook tijdens de zomervakantie te blijven lezen! Houd het leesniveau op peil met één van onze prachtige AVI-boeken!

Arend van Dam (AVI M3-M4)
In de achtdelige AVI-serie van Arend van Dam en Alex de Wolf staan fascinerende, historische verhalen over Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci, Albert Einstein en Neil Armstrong. Kinderen kunnen deze wonderlijke (levens)verhalen nu zelf lezen. Leuk voor jongens en meisjes!

Koen en Lot (AVI E3 en M3-M4)
De alledaagse herkenbare avonturen in de Koen & Lot-serie van Marianne Busser en Ron Schröder zullen jongens en meisjes vanaf zes jaar aanspreken. De gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het zelf lezen nóg leuker! En met negen delen hoeven ze zich deze vakantie niet te vervelen!

Vivian den Hollander
Is jouw kind gek op voetballen? Dan kunnen ze hun hart ophalen bij De Effies-serie of het nieuwe Meiden aan de bal! Is paardrijden meer hun ding? De Roskam-serie staat vol met de avonturen van Kim op haar manage. En ook de hockey- en balletfans hebben deze zomer genoeg te lezen. Kortom: de boeken van Vivian den Hollander bieden voldoende keus.

Het hol van mol (AVI-meegroeiboek)
In de bundel Het hol van mol spelen en verkennen Supervrienden Bever, Eend, Kikker, Mier, Slak, Eekhoorn en Mol samen hun wereld: het Elzen-Eikenbos. De verhalen zijn ingedeeld in de eerste vijf AVI-niveaus (E3+4 en M3+4), lekker doorlezen dus!

AVI-vakantieboeken 
Deze vakantieboeken (M3 en M4-E4) staan boordevol puzzels, raadsels, AVI-verhalen en strips van onze favoriete schrijvers: Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Vivian den Hollander, Marianne Busser en Ron Schröder, Mirjam Mous en Arend van Dam. Urenlang vermaak dus: in de auto, op het strand of voor de tent!