Duik in de wereld van de leukste kinderboeken met de Virtual Reality-app!

DUIK IN DE WERELD VAN DE LEUKSTE KINDERBOEKEN MET DE VIRTUAL REALITY-APP!

Speciaal voor de Kinderboekenweek lanceert Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum een unieke Virtual Reality-app voor kinderen. Bij aankoop van één van de zes geselecteerde titels tijdens de Kinderboekenweek in de boekhandel,  wordt een gratis VR-bril meegegeven. Na het downloaden van de gratis Kinderboeken VR-app op je telefoon kan het feest beginnen!

Het spel is voor iedereen te downloaden via de app store, maar alleen te spelen als je een VR-bril hebt. De app neemt kinderen mee in de wereld van zes kinderboeken. Uit ieder boek is een hoofdpersoon een belangrijk voorwerp uit zijn of haar verhaal kwijt, en de speler moet de verschillende hoofdpersonen helpen bij het vinden van hun verloren voorwerpen.

Hoe zet je de bril in elkaar?
Heb je een VR-bril ontvangen? In deze video wordt stap voor stap gedemonstreerd hoe de bril in elkaar gezet moet worden.

INSTRUCTIES VOOR DE KINDERBOEKEN VR-BRIL

Kinderboeken in de app
De titels in de app zijn Baron 1898 van Jacques Vriens, De Effies aan de bal van Vivian den Hollander en Saskia Halfmouw, Dummie de mummie en de drums van Massoeba van Tosca Menten en Elly Hees, Botje van Janneke Schotveld en Annet Schaap, De Vreselijke Twee van Jory John, Mac Barnett en Kevin Cornell en Op een dag… van Arend van Dam en Alex de Wolf. Al deze titels zijn tot 29 december in prijs verlaagd naar €10. Lees meer over de Kidsweek tipt!-actie!