Dummie de mummie in het theater

DUMMIE DE MUMMIE IN HET THEATER

Maashi!  Het eerste boek van Dummie de mummie is omgetoverd tot een hilarische familiemusical! Rick Engelkes Producties brengt vanaf oktober 2017 ‘Dummie de mummie de musical’ naar een theater bij jou in de buurt. Koop dus nu snel je kaartjes!

Stel je voor…
Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je een ongeluk, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan?

De Dummie de mummie-serie is geschreven door Tosca Menten, de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland! Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas. De boeken werden meermaals bekroond en er zijn al ruim 300.000 boeken verkocht!

Win
Wil je kans maken op twee gratis kaartjes? Knutsel dan de allermooiste scarabee in elkaar. Dummie legt je in dit filmpje precies uit wat je nog meer moet doen om kans te maken op deze prijs!