Dummie goes global

DUMMIE DE MUMMIE GOES GLOBAL

Dummie de mummie is al tien jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse kinderboekenwereld, en dit jaar verovert hij de Engelstalige wereld! De eerste twee avonturen van de grappigste mummie ter wereld zijn vanaf nu ook in het Engels te lezen. Er is geen leukere manier om kennis te maken met de Engelse taal dan met Dummie en Goos! Zit jouw kind in een plusklas, volgt hij of zij tweetalig basisonderwijs of is er een leeslijst voor Engels in de onderbouw van het voortgezet onderwijs? Haal dan Dummie de mummie, pardon, Dummy the Mummy uit de kast!

Dummie vliegt naar Amerika

De eerste lovende reactie uit Amerika is inmiddels binnen en die liegt er niet om:

The plot is humorous, engaging, and will appeal to those who like series like “Diary of a Wimpy Kid” and “Dork Diaries”. Fans of humorous friendship stories and Roald Dahl will appreciate this light romp.
Vertaling: ‘Het verhaal is grappig en meeslepend. Speciaal voor iedereen die gek is op Het leven van een loser en Dagboek van een muts. Fans van grappige verhalen over vriendschap en van Roald Dahl zullen dit boek zeker waarderen.’

Nieuwsgierig geworden? Dummie the Mummy and the Golden Scarab en Dummie the Mummy and the Tomb of Akhnetut liggen nu in de winkel voor maar € 10,- per stuk!