Een spannend avontuur voor alle Fortnite-spelers

EEN SPANNEND AVONTUUR VOOR ALLE FORTNITE-SPELERS

Van de populaire game Fortnite heb je vast wel eens gehoord. Misschien speelt je kind het en is hij of zij daardoor niet meer achter de (spel)computer weg te slaan. Pakt jouw kind liever de controller dan een boek? In dat geval is dit boek de perfecte oplossing om je kind meer aan het lezen te krijgen. Het lezen van dit Fortnite-avontuur is namelijk net zo spannend als het spelen van de game zelf!

Fortnite – gevangen in Battle Royale: het spel begint

Wat doe je als je plotseling in een game gezogen wordt? Het overkomt de twaalfjarige Grey. Hij belandt in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale, en om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top vijf van spelers belanden voor het einde van het seizoen – als dat niet lukt, zit hij nog twee maanden vast in Fortnite.

Lees de boeken over Fortnite en win een PlayStation!

Het tweede deel in de serie, Het gevecht gaat dooris ook verschenen en er is super leuk nieuws: bij het kopen van dit boek kun je een PlayStation 4 winnen! Koop snel dit boek om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken!

Het spel begint en Het gevecht gaat door zijn spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale. De verhalen zijn zelfs geschikt voor de moeilijkste lezers. Ook kinderen die geen Fortnite spelen zullen dit spannende boek leuk vinden.

Het eindspel, het derde deel in de serie Fortnite – gevangen in Battle Royale, verschijnt in maart. Ook leuk voor Fortnite-spelers: de gids Fortnite: hoe word je de beste speler.