Een spannend avontuur voor alle Fortnite-spelers

EEN SPANNEND AVONTUUR VOOR ALLE FORTNITE-SPELERS

Van de populaire game Fortnite heb je vast wel eens gehoord. Misschien speelt je kind het en is hij of zij daardoor niet meer achter de (spel)computer weg te slaan. Pakt jouw kind liever de controller dan een boek? In dat geval is dit boek de perfecte oplossing om je kind meer aan het lezen te krijgen. Het lezen van dit Fortnite-avontuur is namelijk net zo spannend als het spelen van de game zelf!

Fortnite – gevangen in Battle Royale: het spel begint

Wat doe je als je plotseling in een game gezogen wordt? Het overkomt de twaalfjarige Grey. Hij belandt in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale, en om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top vijf van spelers belanden voor het einde van het seizoen – als dat niet lukt, zit hij nog twee maanden vast in Fortnite.

Het spel begint is een bundel met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale. De verhalen zijn zelfs geschikt voor de moeilijkste lezers. Ook kinderen die geen Fortnite spelen zullen dit spannende boek leuk vinden.

Het gevecht gaat door, het tweede deel in de serie Fortnite – gevangen in Battle Royale, verschijnt in november 2018. Ook leuk voor Fortnite-spelers: de gids Fortnite: hoe word je de beste speler.