Er hangt iets in de lucht…

ER HANGT IETS IN DE LUCHT...

Dit magisch mooie boek wil je niet missen! En zeker niet als je fan bent  van Harry Potter, Nevermoor en Bakerij Bliss! De magische apotheek is het eerste boek uit een serie van vijf van de Duitse auteur Anna Ruhe.  De prachtige vertaling van het eerste deel verschijnt nu in Nederland!

De magische apotheek

Lucie verhuist met haar familie naar een oude villa en daar moet ze maar aan wennen! Ze kent niemand in het dorp en de villa ruikt ook zo gek… Het lijkt alsof er wel duizend geuren hangen in het huis, maar Lucie kan er maar niet achter komen waar die vandaan komen. Samen met haar vijfjarige broertje Benno en haar nieuwe buurjongen Mats gaat Lucie op onderzoek uit in het huis. En dan vinden ze toch een mysterieuze ruimte! De geheime kamer hangt vol met planken met daarop duizenden flesjes met allemaal verschillende geuren. Sommige flesjes ruiken heerlijk, maar al snel komen de drie erachter dat er ook gevaarlijke geuren zijn…

Maakt jou dit nou ook heel nieuwsgierig? Lees dan alvast een fragment uit De magische apotheek!

De magische apotheek ligt nu in de (online)boekhandel mét in elk exemplaar een gratis geurenposter! Bij sommige boekhandels krijg je ook een super schattig gratis flesje als je De magische apotheek koopt, dus vraag bij jouw plaatselijke boekhandel of ze meedoen aan deze actie!