Ga jij straks met Superjuffie op vakantie?

GA JIJ STRAKS MET SUPERJUFFIE OP VAKANTIE?

Ben jij al dagenlang aan het dromen over besneeuwde bergtoppen en de wind in je haar, terwijl je skiënd naar beneden slalomt? Superjuffie maakt deze droom werkelijkheid. Net zoals in haar laatste avontuur, Superjuffie op de Zuidpool, kun jij naar de sneeuw, met je hele familie! Want met deze toffe prijsvraag kun je de wintersportvakantie van je dromen winnen.

Wauw! Doe je mee? Maak dan deze slagzin af:

In Oostenrijk spelen in de sneeuw is top, …………………..!

En maak kans op een geweldige vakantie in het Tiroolse Alpbachtal, Oostenrijk!

Mail jouw slagzin, je naam en je leeftijd vóór 9 december 2018 naar amsterdam@austria.info o.v.v. 'Superjuffiewedstrijd Oostenrijk' en wie weet… zit jij straks in de sneeuw van het Oostenrijkse Alpbachtal! Alleen de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Hoor je niks, dan heb je de prijs helaas niet gewonnen.

De prijs: Wintersport in Alpbachtal

De prijs is een zevendaagse reis naar Oostenrijk voor twee volwassenen en twee kinderen, inclusief:

- 7 overnachtingen (o.b.v. half pension)
- Skipassen voor vier personen

De boeking is op basis van beschikbaarheid en exclusief 
vervoer.

Voor meer informatie over Alpbachtal, zie www.alpbachtal.at

Het knusse ‘Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau’ in Tirol heeft het allemaal! In het skigebied is echt van álles te doen. Naast spelen in de sneeuw kun je er ook fantastisch skiën, snowboarden en wandelen. Je vindt er makkelijke pistes om op te beginnen en wat moeilijkere pistes voor de meer ervaren skiërs in de familie. Je kunt er gemakkelijk komen, er is een leuke en goede skischool, er zijn moderne skiliften, fijne kindvriendelijke accommodaties en er is genoeg te doen, ook buiten de pistes.

Je zit hier dus gegarandeerd goed voor een geweldige wintersportvakantie!