Ghieperdepiepje hoera! 10 jaar Dummie de mummie!

Ghieperdepiepje hoera! 10 jaar Dummie de mummie!

Maashi!! 2018 wordt een echt feestjaar voor Dummie! Niet alleen verschijnt alweer het tiende deel in de serie, het is dit jaar ook alweer tien jaar geleden dat hij door een blikseminslag tot leven kwam in Polderdam. En dat moet natuurlijk worden gevierd. Daarom verschijnt speciaal voor Dummies tienjarig jubileum de hele serie in een vrolijk nieuw jasje!

Dit jasje is zó speciaal, dat op de rug van ieder deel een stukje van een tekening is te vinden. Spaar alle boeken bij elkaar en maak zo de tekening van Dummie en Goos compleet. Zo heb je straks een klein kunstwerkje in je boekenkast staan!

Ook perfect voor kinderen die niet graag lezen

De bekende kinderboekenserie van Tosca Menten (leeftijd vanaf ongeveer 7 jaar) is door de vlotte humor en de meeslepende avonturen een serie die bij uitstek kinderen aan het lezen krijgt. De verfilmingen én luisterboeken van de eerste drie delen trekken veel kinderen over de streep – en daarna willen ze natuurlijk weten hoe het verder gaat met Dummie en Goos!

Nu voor slechts een tientje!

De vernieuwde edities van het eerste boek, Dummie de mummie en gouden scarabeeen deel twee, Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet liggen nu in de winkel voor maar € 10,00 per stuk! Deel drie en vier verschijnen deze zomer, en het vijfde en zesde deel in september! Natuurlijk is de complete serie in de ‘gewone’ editie ook nog leverbaar.

Ren dus nu naar de winkel en spaar ze allemaal!