Het nieuwe boek van Mirjam Mous

HET NIEUWE BOEK VAN MIRJAM MOUS

Mirjam Mous schrijft al jaren spannende boeken, zoals Boy 7, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn. Naast Boy 7, kun je Mirjam Mous ook kennen van onder andere haar boeken; Het Eos-project, Password en Vals spel. De boeken van Mirjam Mous zijn niet alleen superspannend, maar ook heel geschikt voor de leeslijst van school. H@ck – Het instituut is het eerste boek uit een nieuwe futuristische duologie en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

'De boeken van Mirjam Mous zijn heel geschikt om te lezen voor de lijst!' NOS (18-01-2018) 

'De verhouding vraag/antwoord is op ieder moment in het verhaal precies goed. Er zijn maar weinig thrillers voor de jeugd die dat kunnen zeggen.' Leesfeest.nl

Over H@ck

H@ck is een spannende futuristische thriller en volgt het verhaal van Holden Winters. Holden vindt een bunker met allerlei spullen uit een andere tijd en is daar erg van onder de indruk. Zijn avonturen leiden er echter toe dat hij wordt gearresteerd door de handhavers. Ondertussen ontvangt Holden’s zusje Prissy allerlei geheimzinnige berichtjes en krijgt het gevoel dat er iets niet klopt aan Holden’s arrestatie….

Scholieren.com

Nieuwsgierig of H@ck – Het instituut iets voor je zoon of dochter is? Neem dan een kijkje op Scholieren.com voor een exclusief interview met Mirjam Mous én een winactie!