Kaat & Ko Kleurwedstrijd

KAAT & KO KLEURWEDSTRIJD

Het is meivakantie! Je hebt nu genoeg tijd om leuke dingen te doen, zoals kleuren! Wij hebben een leuke kleurplaat voor je, waar je ook nog eens hele mooie prijzen mee kunt winnen. Dus pak de kleurpotloden, stiften, verf, glitters en knutselspullen erbij en leef je uit!

Over Kaat en Ko de zee op
Kaat, haar hondje Ko en haar beste vriendje Bink wonen aan zee. Op een dag ontdekken ze iets verschrikkelijks: een zeehond zit verstrikt in een oud vissersnet! Bink heeft een rubberboot en ze besluiten om het dier te gaan redden. Maar hoewel Kaat en Bink best dapper zijn, is dat makkelijker gezegd dan gedaan! Gelukkig krijgen ze hulp vanuit onverwachte hoek…

Win!
Wil jij kans maken op een superleuk Kaat en Ko boekenpakket? Wij geven maar liefst 3 pakketten weg met daarin Kaat en Ko en Kaat en Ko de zee op (AVI M3 – E3) van Vivian den Hollander. Wat moet je doen om te winnen? Download de kleurplaat en kleur hem zo mooi mogelijk in. Stuur de tekening voor 9 mei op naar Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, t.a.v. Kaat en Ko-kleurwedstijd, Papiermolen 14-24, 3994 DK Houten. Wil je je tekening liever zelf houden, maar toch meedoen aan de wedstijd? Dat is geen probleem! Mailen mag ook, doe dit dan naar info@de-leukste-kinderboeken.nl o.v.v. Kaat en Ko kleurwedstrijd. De winactie loopt t/m 9 mei 2017. De winnaars worden op 10 mei persoonlijk op de hoogte gebracht en de winnende kleurplaten komen op onze Facebook-pagina De leukste kinderboeken. Heel veel kleurplezier!