Ken je deze boeken over Winnie de Poeh nog?

KEN JE DEZE BOEKEN OVER WINNIE DE POEH NOG?

Winnie de Poeh is terug! De wereldberoemde, altijd hongerige knuffelbeer is eigenlijk nooit weggeweest, maar dit jaar maakt hij een comeback in de net verschenen film Janneman Robinson & Poeh (of in de oorspronkelijke taal: Christopher Robin). Hierin beleeft de inmiddels opgegroeide Janneman Robinson een nieuw avontuur met zijn oude knuffelvriendjes Poeh, Knorretje, Iejoor en Teigetje. Niet alleen Janneman, maar ook wij reizen tijdens het kijken even terug naar onze jeugd.

De beer is al meer dan 90 jaar oud, maar de tijdloze verhalen blijven leuk op iedere leeftijd. Ben jij ook opnieuw fan geworden van de nostalgische, vrolijke en ontroerende verhalen over Poeh en wil je net als Janneman weer die vreugde voelen van vroeger? Of is het tijd dat je kinderen eens kennis maken met de verhalen over de beste beer van de wereld? Haal dan een van de mooie boeken in huis!

De Leukste Kinderboeken heeft een aantal van die prachtige verhalen op voorraad. Met deze mooie uitgaven is het vast niet moeilijk om je kind aan het lezen te krijgen. Daarnaast zijn de boeken ook heerlijk om voor te lezen. De verhalen van A.A. Milne en originele illustraties van E.H. Shepard brengen je moeiteloos terug naar die zorgeloze tijd van vroeger.

Ontmoet in Winnie de Poeh deze vriendelijke ruim 90-jarige beer en al zijn vriendjes uit het Honderd-Bunders-Bos. Ontdek wat er gebeurt als Poeh op bezoek gaat en als
Knorretje een Klontemiggel ontmoet. En hoe het afloopt als Iejoor zijn staart verliest, en Poeh er eentje vindt.

In Het huis in het Poeh-hoekje, het zelfstandig te lezen vervolg op Winnie de Poeh, bouwen ze een huis voor Iejoor, bedenken ze het Poeh-Tak-Spel en ontmoeten ze
het altijd springende Teigetje. Uiteindelijk moeten Christoffer Robin en Poeh elkaar vaarwel zeggen, maar niet voor eeuwig. Want op die Plek waar het Woud betoverd is,
daar blijven een jongen en zijn beer voor altijd verder spelen.

Winnie de Poeh - De beste beer van de wereld is het officiële vervolg op de bekende boeken Het huis in het Poeh-hoekje en Terug naar het Honderd-Bunders-Bos, dat verschijnt ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Winnie de Poeh. De gloednieuwe verhalen voeren de lezers weer mee naar het Honderd-Bunders-Bos, voor meer avonturen met de bekende beer en zijn vriendjes. Poeh en Knorretje bereiden zich voor op bezoek van een draak, er komt bezoek in het bos, Iejoor maakt zich zorgen over zijn hoekje en Poeh gaat op zoek naar de kop van de Nijl.

Vier nieuwe verhalen van vier verschillende auteurs, met nieuwe illustraties van Mark Burgess in de klassieke stijl van E.H. Shepard.

In deze uitgave van Winnie de Poeh zijn bekende verhalen en gedichten in een nieuw jasje gestoken. In deze prachtige, luxe uitvoering met slipcase en leeslintje vind je (Voor)leesplezier voor jong en oud!