Ken jij het Premium Lezersprogramma al?

Lieve lezer,
 
Leuk dat je een kijkje neemt op onze website, want we hebben sinds kort iets nieuws: het Premium Lezersprogramma. Wat houdt dit programma in? Wij bieden een aantal boeken van De leukste kinderboeken aan die je kunt aanvragen, in ruil voor een online recensie. Hoe leuk is dat? Lees snel verder als je meer wilt weten over het programma!
 
Hoe werkt het?
Wij plaatsen een link op onze social media (Instagram en Facebook) naar een formulier waar je een boek kunt kiezen en je gegevens kunt achterlaten. Wij sturen dit boek naar je op, jij schrijft een recensie en plaatst deze in ieder geval op Bol.com, maar je mag het ook op meer online platformen plaatsen (denk aan AKO, Libris, Hebban, Goodreads of je eigen platformen op social media bijvoorbeeld). Hoe meer, hoe beter natuurlijk! Wij sturen altijd alle deelnemers een bevestigingsmail met verdere informatie (wanneer je het boek kunt verwachten bijvoorbeeld). 
 
Let op: We laten onze nieuwsbriefabonnees als eerste weten wanneer er een nieuw Premium Lezersprogramma online komt met nieuwe leuke boeken om te recenseren. We plaatsen pas een dag later op social! Zorg ervoor dat je als eerste op de hoogte bent door je in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. (Oh ja, en als je je inschrijft maak je ook nog eens kans op een boekenpakket t.w.v. € 100,-)
 
Uit welke boeken kan ik kiezen, en hoeveel mag ik er aanvragen?
Wij maken een selectie van titels die we aanbieden voor een recensie. Die staan genoemd in het aanmeldformulier. Je mag één boek aanvragen.
 
Moet je hiervoor betalen?
Nee, deelname is volledig kosteloos. Het enige wat we van je vragen is een online recensie!
 
Voor wanneer moet ik de recensie af hebben?
Je krijgt van ons een bevestigingsmail, onder andere met informatie wanneer je boek op de post gaat. We verwachten dat je zodra het boek bij je binnen is ongeveer binnen twee weken een recensie plaatst. We hopen heel erg dat het je lukt het boek binnen twee weken lekker uit te lezen! Mocht het echt niet gaan lukken dan is dat geen ramp, maar laat het dan even weten.
 
En als ik de recensie af heb, wat doe ik dan?
Stuur een reply op de bevestigingsmail die je van ons hebt gekregen! Stuur een screenshot van je recensie of laat ons weten wat je username was (we houden dit bij voor toekomstige edities van het Premium Lezersprogramma). Mocht je je recensie op meerdere platformen hebben gezet, laat ons dat ook even weten! Wij houden bij of en hoe vaak je een recensie geplaatst hebt, zodat we jou ook vaker de kans kunnen geven om in de toekomst nog een boek uit te kiezen. 
 
Leuk! En wat moet ik doen als ik nog vragen heb?
Je kunt ons altijd even een mailtje sturen via info [at] de-leukste-kinderboeken.nl We proberen je mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. 
We hopen je binnenkort te verwelkomen bij een editie van het Premium Lezersprogramma!