Kidsweek tipt! Zes mooie boeken voor €9,99

KIDSWEEK TIPT! ZES MOOIE BOEKEN VOOR €9,99

Het is weer tijd voor de actie van Kidsweek tipt! Zes mooie titels zijn tot en met eind december afgeprijsd naar € 9,99. Verras je kind, kleinkind, neefje of buurmeisje met een mooi boek en krijg bij aankoop twee vriendschapsarmbandjes cadeau!

Baron 1898

De hebzuchtige Baron Hooghmoed heeft mijnwerkers nodig voor zijn goudmijn. Hij belooft de dorpsbewoners gouden bergen als ze de mijn ingaan. Maar iedereen die dat durft, komt lijkbleek naar boven… Wat is er gaande in de duistere dieptes van Baron 1898?

Het Ministerie van Oplossingen

Het Ministerie van Oplossingen loste eeuwenlang stiekem problemen op van mensen die daar nooit achter kwamen. De elfjarige Nina en haar vrienden ontdekken dat er een manier is om dit Ministerie opnieuw op te richten, met hulp van een oude, blinde buurvrouw en een stapel antieke boeken.

Superjuffie op de Zuidpool

Als Hakim en jus Josje op het punt staan om te trouwen, verdwijnt de bruid opeens op haar eigen bruiloft. Het lukt haar nog net om een berichtje van vier letters achter te laten: help! 

Op stap met De Roskam

In dit boek zijn drie fijne verhalen over Paulien en haar vrienden op manege De Roskam gebundeld. In Naar buiten maakt de groep van Paulien een buitenrit. Iedereen vindt dat heel leuk. Maar blijven de paarden wel rustig?  In Pony in nood redt Paulien een lief eenzaam paardje. In Slapen in een stal gaan Paulien, Eva en Meike op ponykamp.

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Maashi! Dummie en Goos gaan op schoolreisje. In de dierentuin ontmoeten ze krokodillenverzorger Hamid en zijn lievelingskrokodil Toemsa. Tot Hamids verdriet moet Toemsa binnenkort verhuizen. Alleen een wonder kan dat nog tegenhouden…

In een land hier ver vandaan…

In een land hier ver vandaan... bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals de piramide van Cheops en de Taj Mahal, maar ook over volkeren van toen en nu, zoals de Grieken en de Romeinen, de Maori's en de Aboriginals.

De actie Kidsweek tipt! is geldig in de boekhandels van 1 oktober t/m 31 december.