Kinderboekentips voor gamers

Kinderboekentips voor gamers

Deze titels krijgen de meest hardnekkige niet-lezers aan het lezen!

Escapeboek - Dagboek van een Noob

Voor 7-9 jaar
Dit escape-boek combineert het beste van twee werelden: Minecraft én escape rooms! In dit interactieve escape-boek staat de lezer in de schoenen van krijger-in-opleiding Minus, de hoofdrolspeler van de populaire Dagboek van een noob-serie. Gebruik de handige plattegronds én tips & trucs om elk raadsel te ontcijferen en uit het boek te ontsnappen. 

Het allereerste avonturenboek bij de populaire game Apex Legends 

Voor 12-15 jaar
Apex Legends: de strijd
 is wereldwijd de allereerste fanfiction geïnspireerd op de razendpopulaire game Apex Legends. Een legendarisch avontuur over moed, vriendschap en je lot in eigen handen nemen! Sinds de Frontier War uitbrak is niets in Finns leven nog hetzelfde. Tijdens de oorlog is zijn vader naar het front vertrokken en nooit meer teruggekomen. En alsof dat nog niet afschuwelijk genoeg is heeft Finn zijn rechterbeen verloren.Ondanks alles is Finn vastbesloten om mee te doen aan de beruchte Apex Games. Hij zal al zijn moed nodig hebben om de meedogenloze gevechten te overleven...

Stoere avonturen in de wereld van de online game Minecraft

Voor 10-12 jaar
Minecraft
meets Dagboek van een loser in deze vierdelige serie, over een jonge Minecraftbewoner die ervan durft te dromen om een Minecraftkrijger te worden! In het eerste boek staat de twaalfjarige Minus staat op het punt om zijn beroepskeuze te maken op de Minecraftia-school. De opties zijn niet heel spannend: boer, architect of mijnwerker. Maar wat deze noob echt wil is een krijger worden, zoals zijn held Steve. 

Gevangen in Battle Royale – avonturen in de wereld van Fortnite 

Voor 13-15 jaar
Is je kind gek op Fortnite? Haal dan deze toffe fan-fiction in huis! Een gave serie van drie boeken met elk twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale. In deze serie wordt de twaalfjarige Grey samen met honderd andere spelers  in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale gezogen. Om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top 5 van spelers belanden voor het einde van het seizoen. Zal het hem lukken te ontsnappen?

Zo word je de beste speler!

Voor iedere speler, van 8 tot 88 jaar

Twee handige compacte gidsen voor twee van de meest populaire games van nu: Apex Legends en Fortnite. De allerbeste tips en trucs om nummer 1 te worden - en dat voor een klein prijsje.