Kinderboekenweek!

KINDERBOEKENWEEK VAN START!

Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema is dit jaar griezelen en het Kinderboekenweekgeschenk Kattensoep is geschreven door Janneke Schotveld. Samen met Annet Schaap maakt zij al tien jaar de leukste kinderboeken, waaronder dit geschenk.

Janneke: "Ik was heel erg blij en ook een beetje bang. Het is een hele eer om het Kinderboekenweekgeschenk te mogen schrijven.”

Kattensoep is een verhaal vol humor en fantasie over de raadselachtige verdwijning van katten:

Boeli logeert met zijn kat Obama bij zijn opa. Er is iets vreemds aan de hand in opa’s buurt: er verdwijnen katten. Samen met opa’s buurmeisje Lucy probeert Boeli het mysterie op te lossen. Wie zit er achter de mysterieuze kattenverdwijningen? En nog belangrijker: wat gebeurt er met de katten? Als ook Boeli’s eigen kat Obama verdwijnt, begint de tijd wel erg te dringen…

Tijdens de Kinderboekenweek krijg je bij aankoop van ten minste €10 aan Nederlandstalige kinderboeken Kattensoep cadeau van de boekwinkel! Janneke en Annet gaan tijdens de Kinderboekenweek on tour! Ze gaan het hele land door om lezers te ontmoeten, om voor te lezen én om te signeren.

Janneke en Annet zijn erg populair onder jonge lezers, vooral de Superjuffie-reeks heeft veel fans. Maar ook Botje en haar eerste boek Villa Fien zijn erg leuk! Voor meer informatie over Janneke en haar boeken en activiteiten kijk je op de Superjuffie-pagina.

Fijne Kinderboekenweek!