KNUTSEL EN WIN EEN BOEKENPAKKET VAN JANNEKE SCHOTVELD

KNUTSEL EN WIN EEN BOEKENPAKKET VAN JANNEKE SCHOTVELD

Het allerleukste robotje van heel de wereld is terug met een nieuw avontuur… En wat voor een! Botje en Bibi gaan dit keer naar Parijs. Oh la la! In de hoofdstad van Frankrijk wordt een prestigieuze robotwedstrijd georganiseerd en uitvinder Appie doet daar natuurlijk aan mee. Bibi en Midas mogen met hem mee om op Botje te passen, maar Botje heeft zo haar eigen ideeën over hun verblijf in de stad van de liefde. Vooral als ze daar alle andere robotjes ook ziet, waarvan er eentje wel heel speciaal is. Botje raakt helemaal hoteldebotel en verliest daarbij alle voorzichtigheid uit het oog. En dat heeft grote gevolgen… Wat die grote gevolgen zijn lees je natuurlijk in Botje & Co.

Je krijgt bij dit boek een superleuke kijkdoos-knutselposter cadeau. Dus als je het boek uit hebt kun je gelijk de allermooiste kijkdoos maken en zelf nieuwe avonturen voor Botje en Superjuffie bedenken. Dat is niet alleen enorm leuk om te doen, maar je kunt er ook fantastische prijzen mee winnen, namelijk een boekenpakket van Janneke Schotveld met daarin vier boeken naar keuze!

Knutsel een Botje- of Superjuffie-kijkdoos met Janneke Schotveld en Annet Schaap!

Wat moet je doen?

  1. Maak met de knutselposter die je vindt in Botje & Co een zo mooi mogelijke kijkdoos. Knip de figuurtjes uit, kleur ze in en plak ze daarna in een schoenendoos, net hoe jij het leuk vindt. Je kunt je kijkdoos natuurlijk nog vrolijker maken door er bijvoorbeeld wolkjes van watten in te plakken. Laat je fantasie de vrije loop en knutsel een zo mooi mogelijk avontuur.
  2. Plaats een foto van jouw kijkdoos vóór 10 juni op Facebook en/of Instagram met de hashtags #deleukstekinderboeken en #kijkdoossuperjuffie of #kijkdoosbotje. En vergeet ons niet te taggen op @deleukstekinderboeken.
  3. De winnaar krijgt op 11 juni een berichtje en mag dan zijn of haar boekenpakket uitkiezen. Je mag kiezen uit alle boeken van Janneke Schotveld en dat zijn er nogal wat: Botje, Botje en de zeven schroefjes, Botje & Co, Superjuffie, Superjuffie komt in actie!, Superjuffie op safari, Superjuffie in de soep, Superjuffie in de jungle, Superjuffie op kamp, Superjuffie op de Zuidpool, De flat van Fatima, Oma ontsnapt, Ouders zijn gek met daarin Villa Fien en Hotel Kindervreugd, Wij zijn de baas met daarin Zsa Zsa en De flat van Fatima, De zolderkinderen of Robbie & Raffi driedubbel dik.
  4. Natuurlijk zullen we de winnende kijkdoos ook op onze social media-kanalen delen.