Kom naar de Dummie de mummie fandag XXL

KOM NAAR DE DUMMIE DE MUMMIE FANDAG XXL!

Maashi! Binnenkort verschijnt Dummie de mummie en de schat van Sohorro, het tiende boek van Dummie de mummie. En dat verdient een feestje! Op zondag 16 september vieren we Dummies 10-jarig jubileum in theater De Meerse in Hoofddorp met een groot feest vol Dummie-activiteiten en de gloednieuwe voorstelling Yah Maashi Mon! met een vierkoppige reggaeband. Komen jullie ook?

Je kunt je aanmelden voor het ochtend- of voor het middagprogramma:

11:00 uur inloop ochtendprogramma
12:00 – 13:00 uur Voorstelling Ya Maashi Mon!
13:00 uur Meet & Greet met Tosca Menten
14:00 uur Wereldrecordpoging ‘De meeste mensen verkleed als mummie’
Bestel snel je kaartjes (10 euro per persoon) via theater De Meerse: http://bit.ly/dummiefeest-ochtendvoorstelling

13:00 uur inloop middagprogramma
14:00 uur Wereldrecordpoging ‘De meeste mensen verkleed als mummie’
15:00 – 16:00 uur Voorstelling Ya Maashi Mon!
16:00 uur Meet & Greet met Tosca Menten
Bestel snel je kaartjes (10 euro per persoon) via theater De Meerse: http://bit.ly/dummiefeest-middagvoorstelling

Doe mee aan de wereldrecordpoging voor het Guinness Book of Records!

Om 14:00 uur doet Tosca Menten samen met alle fans (én ouders!) een Officiële Guinness Book of Records-wereldrecordpoging: “Zoveel mogelijk mensen verkleed als mummie”. Het oude record staat op 250 mensen, dus daar moeten we overheen. Kinderen én ouders mogen allemaal gratis meedoen. Er wordt in extra wc-papier en mummie-maskers voorzien! Maashi!

Dummie de mummie en de schat van Sohorro

Zon, zee en relaxte muziek? Maashi! Dummie en Goos zijn op Jamaica! Het eiland is prachtig en ze mogen ook nog eens meedoen met een piratenspel rond een geheime schatkist. Maar Dummie wil liever een eigen schat. Hij graaft de ene kuil na de andere, maar vindt niks. Dan stuiten Dummie en Goos per ongeluk op een eeuwenoude schatkaart. Plotseling is Dummie niet meer te houden... Hij moet en zal die schat vinden! 

Een boek vol geheimen en een kist vol piratengoud. Spannend, hilarisch en ontroerend tegelijk. Tosca Menten ging speciaal voor Dummie de mummie en de schat van Sohorro op reis naar het prachtige Jamaica.