Koop de Jippie-serie nu voor maar € 7,50

KOOP DE JIPPIE-SERIE NU VOOR MAAR € 7,50

Ken jij de avontuurlijke en grappige boeken over Jippie? Nee? Dit is je kans! Beide boeken, Jippie! Een humeurig sprookje en Jippie! En de ridders van Hak zijn nu tijdelijk te koop met een superkorting! Voor maar € 7,50 per stuk kun je al genieten van de avonturen van de humeurige prinses Super en haar veel te vrolijke familie. Zowel meisjes als jongens zullen gegarandeerd smullen van deze serie. Ren dus snel naar de winkel en profiteer van deze fantastische aanbieding!

Jippie! Een humeurig sprookje

Prinses Super is ontzettend humeurig. En dat terwijl ze in Jippie woont, een land waar iedereen altijd vrolijk is. De inwoners van Jippie maken de hele dag grapjes, zingen liedjes en huppelen rond. Super wordt er alleen maar humeuriger van! Daarom gaat ze op avontuur in buurland Grom, waar iedereen juist verschrikkelijk chagrijnig is.

Jippie! En de ridders van Hak

Wanneer de woeste ridders van Hak Grom willen slopen zijn Super en haar vriendje Max de enigen die de ridders kunnen stoppen, want de inwoners van Jippie zijn te vrolijk en die van Grom te chagrijnig! Lukt het zo om een slim plan te bedenken voordat de ridders elk huis in een hoopje stenen hebben veranderd?

* De actieprijs is geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2018

Koop de boeken uit de Jippie-serie nu voor maar € 7,50!