Koop een zak dummy’s en win een Dummie de mummie-pakket!

Wat is er leuker dan samen lezen? Samen lezen met een snoepje erbij! Deze Kinderboekenweek organiseert snoepfabrikant Fruittella een grote winactie rond Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl, het nieuwste boek van Tosca Menten. Er worden namelijk maar liefst 100 gezinsprijzenpakketten van Dummie de mummie verloot onder iedereen die een zak snoep van Fruittella koopt.

Het prijzenpakket bestaat uit een zak dummy’s, een gesigneerd exemplaar van Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl (het net verschenen deel 8!), het Dummie de mummie doeboek, een dummie de mummie tas, een gezinskaart (voor twee volwassenen en twee kinderen) voor het Rijksmuseum van Oudheden en een Dummie de mummie speurtochtboekje van het Rijksmuseum van Oudheden. Kortom, een goed gevulde gezinsprijzenpakket dat iedereen wil hebben!

Wat moet je doen?

  1. Koop een zak Fruittellasnoep (Fruittella, Dummy’s, Lange Jan…)
  2. Bewaar de kassabon
  3. Ga naar actie.fruittella.nl en vul je gegevens in
  4. Upload de kassabon en win!

Ben je tijdens de Kinderboekenweek in de supermarkt? Grote kans dat de kinderen uit zichzelf al zakken Fruittella uit een enorme display in de vorm van Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl vissen. Die staan namelijk de komende twee weken in supermarkten in heel Nederland. En wees niet getreurd als er geen display in jouw winkel staat - ook zonder display kan iedereen tot en met 28 oktober meedoen door een Fruittella product te kopen en naar de actiepagina te gaan.