LEES DIT FORTNITE-BOEK EN WIN EEN PLAYSTATION

LEES FORTNITE - HET GEVECHT GAAT DOOR EN WIN EEN PLAYSTATION

Geweldig nieuws voor alle Fortnite-fans! Koop nu het boek Fortnite - Het gevecht gaat door en maak kans op een PlayStation 4!

Fortnite – Gevangen in Battle Royale
Van de populaire game Fortnite heb je vast wel eens gehoord. Misschien speelt je kind het en is hij of zij daardoor niet meer achter de (spel)computer weg te slaan. Pakt jouw kind liever de controller dan een boek? In dat geval is dit boek de perfecte oplossing om je kind meer aan het lezen te krijgen. Het lezen van dit Fortnite-avontuur is namelijk net zo spannend als het spelen van de game zelf!

Het gevecht gaat door

Het gevecht gaat door is het tweede deel in de serie Fortnite – gevangen in Battle Royale. De twaalfjarige Gray belandt in een gehackte virtual reality-versie van het spel Fortnite, en om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top vijf van spelers belanden. In dit deel zal hij moeten samenwerken met zijn twee beste vrienden om bij de top te komen. Maar wie kan hij vertrouwen?

Lees de boeken over Fortnite en win een PlayStation!

Voor alle Fortnite-lezers is super leuk nieuws: bij het kopen van Het gevecht gaat door maak je kans op een PlayStation 4! Koop snel dit boek vóór 1 maart om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken!

Het spel begint en Het gevecht gaat door zijn spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale. De verhalen zijn zelfs geschikt voor de moeilijkste lezers. Ook kinderen die geen Fortnite spelen zullen dit spannende boek leuk vinden.

Het eindspelhet derde deel in de serie Fortnite – gevangen in Battle Royale, verschijnt in maart. Ook leuk voor Fortnite-spelers: de gids Fortnite: hoe word je de beste speler.