Nieuw boek van Tosca Menten!

Een nieuw boek van Tosca Menten!

Kakels mirakels! Maak maar gauw ruimte op je verlanglijstje, want het nieuwe boek van Tosca Menten ligt nu in de boekwinkels! Siem Subliem en het ei van Jannes is een hilarisch verhaal met sublieme illustraties van Katrien Holland. Het is het eerste deel in een nieuwe serie over de bijzondere Siem Wrongel en zijn avonturen op Landgoed Pierewaai.

Siem wordt later directeur. Dat weten zijn vader en moeder zeker. Ze zijn eigenaar van de beroemde parfumfabriek Hemelse Neuzen en Siem zal de fabriek later erven. Maar de natuur lijkt een foutje te hebben gemaakt. Terwijl zijn vader en moeder grizzlybeerneuzen hebben, ruikt Siem nog minder dan de neus van zijn schoen. En hij vindt de struisvogels van de buren op Landgoed Pierewaai trouwens veel leuker.
Als de Pierewaaien Siem vertellen dat hij later struisvogeldirecteur mag worden, is Siem dolgelukkig en lijkt zijn toekomst gered.
Maar dan krijgt de struisvogelfarm bezoek van drie ruimtepakken en vanaf dat moment slaat het ongeluk toe. Siem en zijn struisvogeltje Struis raken diep in de problemen.

Bestel Siem Subliem en het ei van Jannes hier!

Het spetterende Siem Subliem-feest

Zijn jullie na Kerstmis en Oud & Nieuw nog lang niet uitgefeest? Kom dan vrijdag 6 januari naar het Siem Subliem-feest in Vogelpark Avifauna. Voor een (kinder)kaartje van € 6,75 krijg je ingang tot de dierentuin, leer je alles over struisvogels én mag je naar een kakels mirakels optreden van Tosca Menten! Kaartjes zijn te koop op de site van Avifauna en je kunt je aanmelden op het Facebook-evenement.