Nieuw: De vlucht

NIEUW: DE VLUCHT

We hebben goed nieuws voor jonge fans van Harry Potter en De Hobbit! Vanaf vandaag is het fantasievolle De vlucht van Bruce Coville verkrijgbaar! Het boek gaat over Gerald, een niet zo moedige griffioen, die uit schaamte vlucht naar de mensenwereld.

De Code van de Griffioenen
Een griffioen is een geweldig, indrukwekkend schepsel, met de kop en vleugels van een adelaar en het achterlijf van een leeuw. Volgens de Code van de Griffioenen is een griffioen in alle situaties fel en superstoer. Griffioenen zijn schatbewakers; alles wat aan hen wordt toevertrouwd, zal tot aan zijn of haar dood worden beschermd. Wie dit niet kan, is geen echte griffioen.

Het Betoverde Rijk
Griffioen Gerald woont met zijn ouders, broer en zus in het Betoverde Rijk. Het rijk is het vaderland en toevluchtsoord van alle magische wezens. Wat dacht je bijvoorbeeld van kabouters? En draken? En elven, eenhoorns, trollen en dwergen? Het Betoverde Rijk is een en al magie!

Een angstige griffioen
Gerald is alles behalve een geweldig, indrukwekkend schepsel. Hij is namelijk heel erg angstig. Gerald had als eerste van zijn nesters (zijn broer en zus) uit het ei moeten komen, maar hij durfde niet. Wanneer het Gerald niet lukt om de tiende schat te verzamelen die nodig is om toe te treden tot de Code der Griffioenen, vlucht hij samen met zijn meester, kabouter Abelhart Kroniekus, naar de mensenwereld. Hij ontmoet daar Bradley, een jongen die tijdens de zomervakantie bij zijn oma logeert. Samen komen ze erachter dat de kaboutergemeenschap in de woonplaats van Brads oma in gevaar is!

De vlucht is een spannend avontuur voor iedereen die van fantasievolle verhalen houdt. Zal het Gerald en zijn vrienden lukken de kabouters te redden? Haast je vliegensvlug naar de boekhandel voor dit fantastische boek! Kun je niet wachten om te beginnen met lezen? Neem dan een kijkje in het inkijkexemplaar.