Nieuw: Gruwelijk Grappige Griezelverhalen

NU TE KOOP: GRUWELIJK GRAPPIGE GRIEZELVERHALEN

Vandaag verscheen Gruwelijk Grappige Griezelverhalen, een gruwelijk grappige griezelverhalenbundel van Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel. De drie kinderboekenschrijvers hebben zich verenigd in schrijversgenootschap De Lachende Zaag, met het doel zoveel mogelijk kinderen aan het lachen te maken met hun IJzersterke verhalen. Het boek is te koop voor de speciale Kinderboekenweekprijs van slechts € 7,99 -  vanaf 1 november kost het boek € 13,99.

Gruwelijk Grappige Griezelverhalen

In Gruwelijk Grappige Griezelverhalen staan negen gruwelijk grappige verhalen die je beter niet aan je neefje van vier kunt voorlezen, maar waar je per ongeluk toch van in de lach schiet. Die worden aangevuld met afschuwelijke weetjes, ijselijke versjes en gekke geestigheden. Om vooral NIET te lezen voor het slapengaan! 

Geschiedenis De Lachende Zaag

De schrijverssociëteit De Lachende Zaag werd opgericht in 1348 ter genezingh door ’t grappighe woort door de oude minstreel Peter van Duterde, nadat hij Abbeke Janssebroer met zijn verhalen had genezen van de pest. Het genootschap stelde zich als doel IJzersterke Verhalen te vertellen, verzamelen – en te bewaren voor kinderen die die nodig hadden. Helaas zijn alle opgeschreven verhalen verloren gegaan bij de grote stadsbrand in Grafhorst in 1849. Gelukkig blazen kinderboekenschrijvers Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel het genootschap nieuw leven in. Leve de lach!

Kijk ook op www.delachendezaag.nl en lees alvast een fragment van een van de verhalen van Tosca Menten!

En kom je ook naar het Gruwelijk Grappige feest op 10 september in het Archeon?