O, kom er eens kijken...

O, kom er eens kijken... wat ik in mijn schoentje vind!

Ook zo druk met het zoeken naar leuke cadeaus voor in de schoen of in de zak op pakjesavond? De leukste kinderboeken helpt Sint en Piet graag een handje! Hieronder staan een paar van onze mooiste boeken om iedereen in je familie tijdens het heerlijk avondje flink mee te verwennen! Er is voor ieder wat wils…

De avonturen van Tommie en Lotje
Een bundel vol herkenbare, humoristische en soms ook spannende verhalen over Tommie en Lotje. Van meesterverteller Jacques Vriens, om tijdens knusse middagen heerlijk voor te lezen met de hele familie.

Mijn eerste 100 woorden
Voor de allerkleinsten: een kartonboek met herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden. Dat betekent uren kijk- en leesplezier.

Ik wil de maan
Een prachtig prentenboek over Mol die voor het eerst de maan ziet. Fijn om voor te lezen aan je peuter en zo rustig de dag af te sluiten. Gegarandeerd een goede nachtrust…

De Elmer-serie
Speciaal voor de allereerste lezertjes: een kleurrijk boek over een kleurrijke olifant! Leuk om voor te lezen, maar ook leuk om zélf te lezen!

De Elementia-serie
Is jouw gamefanaat door zijn schermtijd heen? Dan vermaakt hij zich ook heel goed met deze spannende trilogie vol Minecraft-avonturen. Spinjockeys, zombies, griefers en creepers!

Siren
Maak een goede beurt bij je tienerdochter, met dit spannende, maar romantische boek.

Magnus Chase en de goden van Asgard
Wil jouw tienerzoon niet lezen? Met dit boek in handen, vergeet zelfs hij de iPad…

Wij wensen iedereen een hele fijne pakjesavond!