Puzzel Het Ministerie van Oplossingen

Het Ministerie van Oplossingen!

De prijsvraag bij deze puzzel is inmiddels afgelopen, maar we hebben de puzzel laten staan zodat je hem ook nog kan maken voor de lol!

JAAAAAAA! Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh is nu verkrijgbaar! Om dat te vieren hebben wij een superleuke winactie bedacht. Jij kan namelijk een Ministerie-prijzenpakket winnen. Maar dat kan niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Namelijk... puzzelen! 

Omdat het Ministerie van Oplossingen het heel erg druk heeft met de juiste oplossingen zoeken, moeten jullie ze een beetje helpen. Maar hoe dan? Nou, zo. Los de volgende puzzel op, maak er een foto van en stuur deze vóór 7 maart 2018 in naar info@de-leukste-kinderboeken.nl en wie weet win jij dan het geweldige prijzenpakket!

Wat zit er in het pakket? 1x Het Ministerie van Oplossingen, 1x Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh, 2x een boekenlegger (bij ieder boek één), en een poster!

Hierboven zie je de puzzel! Je kan hem hier downloaden om uit te printen. Het is een woordzoeker, dus je moet alle woorden vinden die hieronder staan en ze dan doorstrepen. Het kan zijn dat de woorden van boven naar beneden of van links naar rechts gaan. Maar ze kunnen ook schuin of zelfs achterstevoren in de puzzel te vinden zijn! Je moet dus echt goed zoeken. Ben je er klaar voor? Hier zijn de woorden:

Ministerie Oplossingen Sanne Rooseboom Onschuldig Verdacht
Nina Alfa Ruben MevrouwVis Tekening DeGroeneWesp
Tirza VanGogh Rotterdam Jeugdboek MarkJanssen Moord
Youssef Kai HendrikAmer Schuldig Vermissing Huisbaas