Superjuffie, de film, krijgt een vervolg!

SUPERJUFFIE, DE FILM, KRIJGT EEN VERVOLG! 

Wij staan hier met z’n allen óp onze bureaus te juichen, want we hebben heel erg goed nieuws voor alle Superjuffie-fans! 
Wegens het succes van de eerste film, die door bijna 300.000 bioscoopbezoekers werd gezien, wordt ook het tweede deel van de Superjuffie-boekenreeks verfilmd! Superjuffie is geschreven door Janneke Schotveld. Naast de Superjuffie-boeken schreef zij onder meer Villa FienDe zolderkinderenBotjeDe kikkerbilletjes van de koning en Kattensoep, het Kinderboekenweekgeschenk van 2017.

‘Ik ben heel blij dat zo veel kinderen de film bezocht hebben. En superblij dat de producent en de fantastische cast door willen gaan met het naar het witte doek brengen van mijn boeken.’ Janneke Schotveld, auteur van Superjuffie

Over de film

Momenteel is de eerste film in Nederland on demand te bekijken en sinds deze week is deze ook op dvd verkrijgbaar. Ook in het buitenland is de film een groot succes. Diewertje Dir zal ook in het vervolg optreden als Juf Josje en de kindercast is enthousiast bij het vooruitzicht om weer mee te doen. De film wordt net als het eerste deel geregisseerd door Martijn Smits en geproduceerd door Paul Voorthuijsen.

Superjuffie en het apencircus

Van de Superjuffie-boeken zijn ruim 250.000 exemplaren verkocht. En we hebben nog meer goed Superjuffie-nieuws, want het nieuwste deel in de reeks, Superjuffie en het apencircus, verschijnt op 25 mei. En dat is alweer deel 8!