SUPERJUFFIE IS DE SUCCESVOLSTE FAMILIEFILM

HOERA! SUPERJUFFIE IS DE SUCCESVOLSTE FAMILIEFILM IN TWEE JAAR

De film Superjuffie! is de meest succesvolle vaderlandse familiefilm in twee jaar! 258.100 mensen hebben de superleuke familiefilm in de bioscoop gezien. Daarmee is het record van de afgelopen twee jaar verbroken!

Superjuffie! is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Janneke Schotveld. Het eerste deel is in een mooie filmeditie verschenen, inclusief making of-foto’s van de cast op de set! Het perfecte boek om cadeau te doen in de schoen of op pakjesavond.

Over Superjuffie!

Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie! Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen meester Snor, de strenge directeur, te zeggen. Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten wanneer juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffies hulp op tijd?

Je kunt Superjuffie! nog steeds zien in de bioscoop! Ben jij al naar deze superfilm geweest?

Na het kijken van de film kun je verder lezen over de avonturen van Superjuffie in de volgende delen uit de serie: 
Superjuffie komt in actie
Superjuffie op safari
Superjuffie in de soep
Superjuffie in de jungle
Superjuffie op kamp
Superjuffie op de zuidpool