Teken het geluid van een lieveheersbeestje

Maffe kronkels van Tosca Menten

Teken het geluid van een lieveheersbeestje. Draag de onderbroek van je vader. Zoek een gat in de markt. Zeg níet tegen de juf dat ze een garnaal is. 

Een originele variant op het doeboek

Streepjescode Blauw is een originele variant op het bestaande doeboek, zoals alleen Tosca Menten het zou kunnen maken. Ze bedacht, schreef én illustreerde hilarische tips, talloze overbodige weetjes, absurde opdrachten en heel veel doewerk. Het leuke boekje, in een handzaam dagboekformaat met heel veel plak-, schrijf- en tekenruimte is een uniek nieuw project dat de creatieve kronkels van kinderen aan het werk zet.

Slechts € 8,99

Mede dankzij het meeneemprijsje van slechts € 8,99 is Streepjescode Blauw ontzettend leuk om mee te nemen op vakantie of gewoon voor thuis aan de keukentafel! 

Ontmoet Tosca Menten

Streepjescode Blauw verschijnt 28 maart, maar je kunt het nu al (online) bestellen. Nieuwsgierig geworden naar die gekke kinderboekenschrijver? Op tweede Paasdag treedt ze op in het Rijksmuseum van Oudheden. Natuurlijk zijn haar boeken dan ook te koop én te signeren. Aanmelden kan via rmo.nl/dummiedag2018.