Tosca Menten al 20 jaar de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland

Tosca Menten al 20 jaar de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland

Al twintig jaar lang is Tosca Menten de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland! November is de officiële jubileummaand, en vieren we de hele maand feest. Vier je mee?

Kom Tosca zelf feliciteren!

Op 3 november is er weer een Dummie de mummie fandag in het  Rijksmuseum van Oudheden! De toegang is gratis bij aankoop van een museumkaartje. Je ontvangt een exclusief cadeautje bij binnenkomst! Verder kun je  op speurtocht met de speciale Dummie-speurkaart en om 14:00 uur is voor de Egyptische tempel de voorstelling van Tosca en Mummie. Na die tijd kan je bij Tosca natuurlijk een handtekening ophalen, en met de speurtocht maak je kans op mooie prijzen! Meld je aan op de website van het RMO

Het Kinderboekenmuseum organiseert in november een echte Tosca Menten-week, vol activiteiten. Zo kun je een workshop volgen om je eigen Dummie de mummie-kist te maken. Daarnaast komt Tosca Menten zaterdag 9 november samen met de leukste mummie van Nederland een voorstelling geven in het museum. Daarna is er natuurlijk tijd om een handtekening te scoren! Hiervoor kan je je aanmelden via info@kinderboekenmuseum.nl.

Tot slot is Tosca Menten zaterdag 23 november te gast bij boekhandel Los in Bussum. Kaartjes zijn gratis en online te bestellen , of af te halen bij de boekhandel.

Wie jarig is, trakteert!

Tosca Menten trakteert op korting! Als je in november of december een boek van Tosca naar keuze koopt, kun je Siem Subliem en het ei van Jannes voor slechts € 2,50 kopen in plaats van €15! Dat kan bij deze boekhandels.

Een nieuw boek van Tosca Menten!

In deze feestmaand kan een nieuw boek van Tosca Menten natuurlijk niet ontbreken. Op 19 november verschijnt De gouden kokosnoot! In dit boek heeft de familie Kokos een familietraditie: iedere zomer wordt de Gouden Kokosnoot uitgereikt aan het familielid dat het afgelopen jaar de grootste blunder heeft gemaakt. Samen met oom Petter, de grootste kluns van de familie, bedenkt Pom een plan om de prijs in de wacht te slepen. Maar dan maakt de hele familie ineens bijzonder veel blunders… Lees hier meer over dit geweldige nieuwe boek!