Vijf mooie boeken om uit voor te lezen

VIJF MOOIE BOEKEN OM UIT VOOR TE LEZEN

Is jouw kind er ook dol op om voorgelezen te worden? Van 23 januari tot 2 februari zijn de Nationale Voorleesdagen! Anderhalve week lang staan deze dagen in het teken van voorlezen, met het doel om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Ben je op zoek naar een boek om voor te lezen, thuis of in de klas? Hier is een aantal van onze mooiste voorleesboeken!

Ik wil die!
Imme Dros

Dit klassieke prentenboek van Imme Dros, dat werd bekroond met een Zilveren Griffel, gaat over Ella die nieuwe schoenen krijgt. Ze weet al welke ze wil. Die! Maar zijn ze niet een beetje te klein?

Meester Jaap
Jacques Vriens

Meester Jaap is de leukste meester van Nederland. Bij hem in de klas is het nooit saai! Alle leukste, stoutste en gekste verhalen om voor te lezen vind je in deze bundel.

De kikkerbilletjes van de koning
Janneke Schotveld

In dit bijzondere sprookjesboek staan vijftien moderne sprookjes van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld. Geestige, ontroerende sprookjes die nét een beetje afwijken van het traditionele sprookjesrecept. Met bij elk verhaal schitterende tekeningen van een andere topillustrator is dit een prachtig boek om uit voor te lezen.

Het grote voorleesfeest
Marianne Busser & Ron Schröder

Heel veel grappige, ontroerende en leuke verhaaltjes om voor te lezen in dit dikke voorleesboek van Marianne Busser en Ron Schröder. Voorlezen uit deze bundel is een feest voor jong en oud!

Winnie de Poeh
A.A. Milne

De verhalen van Winnie de Poeh zijn al bijna een eeuw wereldwijd succesvol! Ontmoet Poeh en al zijn vriendjes uit het Honderd-Bunders-Bos in deze mooie uitgave met klassieke tekeningen van E.H. Shepard.