Win 'De vlucht' van Bruce Coville!

WIN DE VLUCHT VAN BRUCE COVILLE

Heb je De vlucht van Bruce Coville al gelezen? De vlucht gaat over Gerald, een allesbehalve geweldig indrukwekkende griffioen. Hij is zó angstig, dat hij uit schaamte vlucht naar de mensenwereld.

Een fantasievolle wereld
Griffioen Gerald woont met zijn broer, zus en ouders in het Betoverde Rijk. Maar in deze wereld wonen niet alleen griffioenen! Zo is de meester van Gerald een kabouter, en wordt het Geheime Gordijn bewaakt door een twaalf meter lange, oranjerode draak. Ook gremlins, elven, dwergen, eenhoorns en centauren zijn van de partij. Kortom: een en al fantasie.

Maak kans op De vlucht!
Wil jij een mooi exemplaar van De vlucht winnen? Wij geven maar liefst 5 exemplaren weg! Wat moet je daarvoor doen? Teken een fabeldier! Dat mag één van bovenstaande wezens zijn, maar je mag er ook zelf één verzinnen (het is tenslotte een fabeldier). Stuur de tekening per post naar Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, t.a.v. Winactie De vlucht, Papiermolen 14-24, 3994 DK Houten. Mailen mag ook, doe dit dan naar info@de-leukste-kinderenboeken.nl o.v.v. ‘Winactie De vlucht’. De winactie loopt t/m 19 april 2017. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.