Win een boekenpakket met boeken van Janneke Schotveld!

WIN EEN BOEKENPAKKET MET MAAR LIEFST VIJF BOEKEN VAN JANNEKE SCHOTVELD!

Kennen jullie Botje al? Botje is een robot en ze speelt samen met Bibi de hoofdrol in de nieuwe reeks van Janneke Schotveld, de auteur van Superjuffie!.

Over Botje
Op een dag wordt er een vreemd pakketje bezorgd. Er blijkt een robot in te zitten, een meisjesrobot om precies te zijn. Ze heet Botje en is dol op olijfolie en voorgelezen worden. Verder kan ze keiharde boeren laten en supergoed voetballen. Kortom: ze leeft! Tenminste, als ze op tijd wordt opgeladen...

Win!
Willen jij en je klas kans maken op een superleuk boekenpakket met maar liefst vijf boeken van Janneke Schotveld naar keuze?! Knutsel dan met de klas jullie eigen Botje! Je kunt dit met de hele klas samen doen, of je kunt het je leerlingen zelf laten doen. Stuur vóór 16 maart een foto van jullie Botje of van jullie verzameling Botjes naar promotie@unieboekspectrum.nl o.v.v. ‘Botje - winactie NOT’. Op 16 maart  plaatsen wij de foto’s op onze Facebook-pagina De leukste kinderboeken in de klas. De foto die op 27 maart de meeste likes heeft, wint het boekenpakket. We maken de winnaar 28 maart via facebook bekend!