Winnie de Poeh is jarig

De verhalen van A.A. Milne over Poeh en zijn vrienden zijn al generaties lang geliefd bij kinderen en hun ouders sinds de publicatie van Winnie de Poeh in 1926. Om Poehs negentigjarig bestaan te vieren schreven vier veelgeprezen auteurs voor De beste beer van de wereld vier nieuwe verhalen, een voor elk jaargetijde, vol avonturen en natuurlijk met wat likjes honing tussendoor.

Paul Bright, Brian Sibley, Kate Saunders en Jeanne Willis nemen je in De beste beer van de wereld mee naar het Honderd-Bunders-Bos, waar je oude en nieuwe vrienden zult ontmoeten in vier heerlijke avonturen. Poeh en Knorretje verwachten de komst van een draak, de vrienden ontmoeten een bijzonder dier in de sneeuw, Iejoor maakt zich zorgen over zijn distels en Poeh gaat op zoek naar de Kop van de Nijl.

Elk verhaal is warm en vernuftig geïllustreerd door Mark Burgess, die in de voetsporen treedt van de artiest die zichzelf de naam ‘de man die Poeh tekende’ toe-eigende: E.H. Shepard.

Het goudkleurige stofomslag en leeslintje maken van de prachtige jubileumuitgave een bijzonder cadeauboek – voor alle (toekomstige) Poeh-fans.

Win een Winnie de Poeh-canvas!

Een echte Winnie de Poeh aan de muur van de klas of je kamer? We verloten een prachtig canvas met een illustratie uit dit boek. Ga snel naar de winactie!