Fortnite boek winactie ps

WIN EEN PLAYSTATION!

Van harte! Het eerste toffe ding heb je al in handen: dat superleuke boek Fortnite – Het gevecht gaat door. Dat was stap 1 naar het winnen van een PlayStation! Stap 2: mail ons het geheime codewoord en maak kans op die PlayStation, zodat ook jij in Fortnite kunt duiken!

Je vindt het codewoord op pagina 29, regel 11 tussen Zachs en stond.

Je hebt t/m 1 maart 2019 om het geheime codewoord te mailen. Daarna informeren we alleen de winnaar, per mail. Als je op 31 maart 2019 nog niets van ons hebt gehoord, dan heb je helaas niet gewonnen.

 

Hoe maak je kans? 

Mail ons het codewoord en de volgende gegevens: 

- Naam
- Volledige adres
- Mailadres waarop je geïnformeerd wilt worden als je hebt gewonnen

Mail dit naar info@de-leukste-kinderboeken.nl o.v.v. "Fortnite PlayStation" en misschien speel jij binnenkort Fortnite op een gloednieuwe PlayStation! 

* Deze actie geldt ook voor lezers in België
* In verband met de privacywet, verwijderen we je gegevens na 31 maart 2019

LEES ALLE FORTNITE-BOEKEN

FORTNITE - HET SPEL BEGINT

Het spel begint is een bundel met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale: ‘Botsing bij Fatal Fields’ en ‘Strijd om Loot Lake’. 

Samen met honderd andere spelers wordt de twaalfjarige Grey in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale gezogen. Om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top vijf van spelers belanden voor het einde van het seizoen – als dat niet lukt, zit hij nog twee maanden vast in Fortnite.

FORTNITE – HET GEVECHT GAAT DOOR

Het gevecht gaat door is een bundel met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale: ‘Verraad bij Salty Springs' en ‘Gevaar bij Lucky Landing’. In dit tweede boek zal Grey moeten samenwerken met zijn beste vrienden om bij de top te komen. Maar wie kan hij vertrouwen?

FORTNITE - HET EINDSPEL

Het derde boek over Greys razend spannende avonturen in de wereld van Fortnite. Grey en zijn squad dreigen de race tegen de klok te verliezen. Ze moeten voor het einde van het seizoen bij de top vijf behoren om te kunnen ontsnappen uit de virtual reality-versie van Battle Royale waarin ze gevangenzitten...

FORTNITE - HOE WORD JE DE BESTE SPELER

Word de beste speler: Met deze tips en trucs ben jij straks nummer 1! In deze onofficiële Fortnite-gids is alles te lezen over de verschillende typen spelers – bouwers, soldaten, vreemdelingen en ninja’s – en alle bijbehorende aanvals- en verdedigingstechnieken. Maar natuurlijk vooral veel tips en trucs om de BESTE SPELER te worden!